A fokhagymát érselyemnek is hívják, mert tisztítja az erek falát a lerakódásoktól, megelőzve ezzel az érszűkületet.
Magas antioxidáns tartalma pedig védi a sejteket az öregedéstől és támogatja az immunrendszerünket. Igen ám, de a fokhagyma híres az erős illatáról is, ami még kapszulába zárva is nehezen fojtható el.
Ázsiában komoly kultúrája van az ételek fermentálásának, érlelésének. Dél-Koreában kezelésbe vették a fokhagymát is, középmagas hőfokon (70-90 Celsius), magas páratartalom mellett érlelik hetekig vagy hónapokig. Az érlelés során a hófehér fokhagyma színe feketévé válik, íze teljesen megváltozik: a szúrós, jellegzetes fokhagyma ízt felváltja egy lágyabb, édesebb, az asztalt szilvára emlékeztető ízvilág. Állaga is az asztalt szilvát idézi. Manapság gourmet körökben egyre felkapottabb alapanyag, főzős műsorokban Ön is találkozhat vele.
Számunkra azonban sokkal fontosabb, hogy a fermentálási folyamat megsokszorozza a fokhagyma erejét! 10x nagyobb az antioxidáns tartalma, 7x magasabb a kalcium tartalma és még a fokhagyma természetes antibiotikum voltát is felerősíti!
60 NAPOS GARANCIA
A termékek hatásossága egyénenként eltérő lehet, mivel minden szervezet máshogy reagál a bevitt hatóanyagra. Termékeinkre 60 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk – ha nem válik be, visszaadjuk az árát.